Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Η Τακτική Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Σ.Σ. στις 27 Μαρτίου


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.), ενημερώνει ότι το διοικητικό συμβούλιο (Δ.Σ), λαμβάνοντας υπόψη τα άρθρα του καταστατικού, καλεί τους Συλλόγους - Μέλη της, σε Τακτική Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου Δ.Σ και Εξελεγκτικής Επιτροπής. 

Ημέρα διεξαγωγής της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ορίζεται το Σάββατο 27 Μαρτίου 2010 και ώρα 11:00.  Η Συνέλευση θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο 3 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τα άρθρα 4 και 10 του Καταστατικού της Π.Ο.Σ.Σ, δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ έχουν όλα τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη της. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται τα μέλη να μεριμνήσουν για την έγκαιρη κάλυψη των όποιων εκκρεμοτήτων τους.  Να ενημερωθούν τα μέλη, των συλλόγων, που είναι αντιπρόσωποι στην ΠΟΣΣ, ώστε να συμμετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση.

1 σχόλιο:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.