Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Ομάδα θαυμαστών (fan club) του Κώστα Νάκα στο facebook


Οι θαυμαστές του Κώστα Νάκα δημιούργησαν στο facebook ομάδα με την επωνυμία "ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΑΣ FANS".  Για να την επισκεφτείτε και να γίνετε μέλος αν το επιθυμείτε ακολουθήστε τον σύνδεσμο που ακολουθεί. (http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=mf&gid=275653274927#!/group.php?v=wall&ref=mf&gid=275653274927)

Από την σελίδα αντιγράφουμε ένα σύντομο βιγραφικό του καλύτερου - κατά τα λεγόμενα της ομάδας - Σαρακατσάνου τραγουδιστή.

Ο Κώστας Νάκας γεννήθηκε το 1945 στην Πλασια Αγιάς Λάρισας. Ξεκίνησε το τραγούδι το 1971 πρώτα με μικρούς δίσκους και μετά στην τηλεόραση. Αυτό αποτέλεσε την αρχή της καριέρας του και μεγάλη τιμή γι' αυτόν, καθώς ήταν ο πρώτος που τραγούδησε το σαρακατσαναίικο τραγούδι. Έζησε τη ζωή των Σαρακατσαναίων σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Έχει γράψει τραγούδια τα οποία είναι γνωστά. Στη δισκγραφία του συμπεριλαμβάνονται τέσσερις μικροί δίσκοι με δημοτικά τραγούδια, δυο συμμετοχές σε δημοτικούς δίσκους με σαρακατσάνικα τραγούδια, και δεκατέσσερις δισκογραφικές δουλειές αποκλειστικά με σαρακατσάνικα τραγούδια. Με την General Music συνεργάζεται για πάνω από είκοσι χρόνια. Ο Κώστας Νάκας είναι έγγαμος και έχει τρία παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: